Activitats mes de juny

Arriba el mes de juny i amb ell s’acaba l’escola.

Els nens i nenes segur que han fet molt bona feina i han tret bones notes, és el moment de recompensar-los per las tasca realitzada durant el curs.

Què us sembla si els regaleu experiències en forma de taller on es divertiran, coneixeran nous amics i passaran estones molt divertides?

Des de L’Estudi Reus i gràcies als nostres col.laboradors tenim organitzades 3 activitats que segur que us agraden

masterxef

MASTERXEF  petits cuiners gaudint de la cuina mentre preparen un deliciós esmorzar que compartiran amb els companys i un primer plat i postre que es menjaran a casa davant la gran enveja dels seus pares.
Si tens fills entre 6 i 12 anys aquest és el seu taller.

English is fun!!!

que l’anglès és important tots ho sabem, però que aprendre’l de petits mitjançant el joc i d’una forma el més natural possible és essencial.

La nostra professora farà de l’anglès la llengua vehicular mentre els nens i nenes fan manualitats, jocs, cançons, miren pel.lícules i passen el matí tot jugant.

T’animes?

mindfulness per a nens i nenes

Les emocions són importants i moltes vegades no sabem com gestionar-les.

Podem aprendre a fer-ho?

Es clar que sí, donem les eines necessàries als infants perquè siguin capaços de controlar els nervis, l’estrés, les emocions negatives i l’eufòria de les positives, fent així que tinguin i gaudeixin de moments encara més emocionants a la seva vida.