Calendari d’advent 2018

Ja s’albira l’arribada de Nadal, els carrers s’il·luminen, els aparadors de les botigues es guarneixen i es respira ambient nadalenc.

Les tradicions, comencen a despertar un any més dins de les llars: pessebres, arbres i el calendari d’advent.

Un calendari d’advent és un calendari de “compte enrere” utilitzat a l’advent per a preparar-se pel Nadal.

Tradicionalment, al països del nord d’Europa, durant aquests dies d’espera del Nadal, els nens tenen un calendari amb 25 finestretes, per obrir una cada dia, on s’amaguen des de delicioses xocolatines,missatges, petits regals com elements decoratius per guarnir els arbre, figuretes del pessebres, postals nadalenques etc.

El nostre concurs: 17 dies 17 excuses per poder jugar amb els fills

Aquest any, a L’Estudi Reus també hem creat el nostre calendari d’advent i ens agradaria que participèssiu i us ho passèssiu genial.

Us expliquem com funcionarà el nostre calendari:

  1. Des del dia 1 de desembre al dia 17 de desembre, anirem publicant una activitat diferent al facebook del centre https://www.facebook.com/lestudireus   
  2.  La idea és que cada dia passeu una estoneta fent l’activitat amb els vostres fills i filles.
  3. Per cada activitat que realitzeu, rebreu una fitxa d’un trencaclosques de 6 peces, si aconseguiu formar-lo sencer, podreu passar pel centre per omplir una butlleta per participar en un sorteig d’un regalet pels pares i pels nens.
  4.  A cada activitat, tindreu les instruccions per participar.

Què us sembla?

Instruccions

  1. El calendari d’advent està en marxa del dia 1 al 17 de desembre
  2. Es realizarà per facebook
  3. Cada activitat  tindrà les seves instruccions per ser considerada vàlida i només serà comptabilitazades vàlides les respostes dins del dia corresponent al calendari.
  4.  Pot participar al calendari d’advent,  tothom, és a dir alumnes i no alumnes, així que podeu convidar a amics i coneguts a participar.
  5. Hi haurà 2 sortejos:

El primer que es realitzarà el dia 10 de desembre , relatiu al concurs de postals, i que es base en els likes que rebreu del facebook, als quals li sumaren els obtinguts a les votacions del centre, si ens heu portat la postal.

El segon es realitzarà el dia 18 de desembre a les 19,00h amb totes les paperetes dipositades a l’urna, de totes les persones que hagin completat el trencaclosques, fent 6 activitats com a mínim de les 17 proposades al calendari.

6.  El regal del sorteig, serà un detall pels pares i regal pels nens ( està pendent de decidir, perquè dependrà de l’edat del guanyador)

7. El guanyador haurà de venir personalment al centre L’ESTUDI Reus ( Dr. Robert 24 baixos de Reus) a recollir-lo entre els dies del 19 al 21 de desembre i permetrà publicar les fotografies a les xarxes socials.