Casal de Nadal

Arriba Nadal, els carrers s’il·luminen, els aparadors de les botigues es guarneixen i es respira ambient nadalenc i les vacances escolars han arribat.

Un any més des de L’ESTUDI us oferim el casal de Nadal, perquè els nens i nenes passin un Nadal Màgic amb nosaltres.
Aquest any, hem preparat un casal amb una temàtica diferent cada dia, per facilitar-vos l’organització familiar. Volem fer un tomb per les festes nadalenques d’una forma diferent i treballarem TRADICIONS, EMOCIONS, JOCS, MANUALITATS entre d’altres coses.

1. LES EMOCIONS DEL NADAL
El Nadal és una muntanya russa d’emocions, que moltes vegades els nens i nenes no saben gestionar. Mitjançant un conte, veurem com els seus protagonistes passen per diferents estats emocionals i farem que els nens reflexionin sobre els mateixos i descobreixen les seves pròpies emocions: alegria, frustració, ràbia, nervis….

2. INNOCENT , INNOCENT

La festa dels Sants Innocents és una tradició que es basa en les bromes i innocentades, treballarem aquesta tradició creant baldufes i de forma divertida buscarem innocentades a la prensa ( treballant així comprensió lectora) i inventarem innocentades ( potenciant l’expressió escrita i la creativitat) i farem les nostres pròpies baldufes.

3. UN ANY NOU DIFERENT

A tot el món es celebra igual l’any nou? Buscarem tradicions diferents i les descobrirem.
Farem un repàs a l’any que s’acaba i farem els nostres propis propòsits, treballant d’aquesta forma compromís, autonomia i mitjançant un calendari organització. El fet de repassar tot allò que hem aconseguit durant el 2017, ens farà descobrir que som capaços de moltíssimes coses i millorar la nosra autoestima

4. LA CARTA ALS REIS MAGS

Fer la carta als Reis Mags és la millor forma de treballar l’expressió escrita i la pressa de decissions. Els Reis, sempre van molt carregats i som molts nens, així doncs siguem responsables amb allò què demanen.

5.JOCS, JOCS I MÉS JOCS

La millor manera de no avorrir-nos és jugar. Els jocs cooperacions ens ajuden a respectar torns, a valorar l’ajuda del company, a acceptar els punts forts però també els dèbils.
I si, a més a més, deixem volar la imaginació i inventem els nostres propis jocs?

6. MIRA´T ETS GENIAL!!!

La majoria de vegades, els nens no són conscients del seu propi potencial, de les seves habilitats i de tot allò que són capaçs de fer.
Els hi donem eines perquè ho descobreixin?

7. RESPIRA, TOT VA BÉ!!!!

El dia 5 de gener, és un dia ple de nervis, la cavalcada, els Reis arriben i ens portaran tot allò que hem demanat?
No tots els nens saben com gestionar aquest nerviosisme, treballarem tècniques de relaxació, respiració, etc per ajudar-los a tenir els nervis a ratlla, tècniques que els ajudaran també en situacions d’ estrés escolar.

PREU:

28€/taller

PACKS: 

3 tallers:  65€
5 tallers:  100€
7 tallers:  126€

No s’iniciarà cap taller sense un mínim de 6  nens