El calendari d’advent

Ja tenim molt a prop l’arribada de Nadal, els carrers s’il·luminen, els aparadors de les botigues es guarneixen i es respira ambient nadalenc.

Les tradicions, comencen a despertar un any més dins de les llars: pessebres, arbres i el calendari d’advent.

Un calendari d’advent és un calendari de “compte enrere” utilitzat a l’advent per a preparar-se pel Nadal.

L’advent és un període que comença quatre diumenges abans de Nadal.

Tradicionalment, al països del nord d’Europa, durant aquests dies d’espera del Nadal, els nens tenen un calendari amb 25 finestretes, per obrir una cada dia, on s’amagen des de delicioses xocolatines,missatges, petits regals com elements decoratius per guarnir els arbre, figuretes del pessebres, postals nadalenques etc.

Al mercat, trobarem molts i variats calendaris d’advent, però què en penseu de fer-los o crear-los amb els vostres fills?

L’orgull d’haver-los fet ells mateixos i la sorpresa de quines coses trobaran dins cada dia que l’obrin, farà què encara creixi més la màgia del Nadal.

Aquest any, hem preparat un taller familiar on prepararem el nostre calendari d’advent:

Primera sessió:

infants i adults decorareu les 24 galetes que formaran el vostre calendari. Us explicarem diferents tècniques de glassejat per les galetes i amb el material que posarem a la vostra disposició les podreu decorar com més us agradi. Finalitzada la sessió, us custodiarem les galetes fins a la següent sessió per tal que s’assequin degudament i no tingueu la temptació de fer desaparèixer algun dia!

Segona sessió:

dia de muntatge! L’estructura del nostre calendari tindrà forma d’avet i estarà composta per canyes de bambú i tela vermella, que construirem des de zero en aquesta segona sessió. D’altra banda, amb les galetes ja seques del tot, les embossarem i penjarem del nostre arbre, a punt per ser cercades i menjades!

Dies 21 i 28 de novembre de 17:30 a 19:00h

Preu: 40€

[trx_button align=”center” link=”http://lestudireus.com/contacte/#formulari”]Inscriu-me al taller[/trx_button]