Kitsune Estimulació Primerenca 3D

Kitsune Estimulació Primerenca 3D, és un programa de desenvolupament mental per a nens d’Educació Infantil, on es treballa l’estimulació dels 5 sentits i el desenvolupament del gen de la curiositat a través d’una metodologia en 3D.

Durant les sessions els alumnes treballen la intel·ligència emocional, que els ajuda a identificar i reconèixer les seves emocions i la psicomotricitat que afavoreix el desenvolupament sensoriomotor, cognitiu i social.

A través de la manipulació directa d’un material innovador d’Oxford University, els nens Kitsune treballen la intel·ligència lògic-matemàtica, un eix bàsic en el desenvolupament intel·lectual dels nens.

A L’Estudi Reus apostem per la neuroeducació, una nova disciplina que utilitza tècniques basades en la curiositat, els sentiments i les sensacions emotives en el desenvolupament mental i emocional dels nens.

Som un centre innovador d’ensenyament i formació, a més de ser l’únic centre autoritzat a la província de Tarragona a poder impartir el programa Kitsune.

Els nostres professors especialitzats estan altament qualificats per treballar amb les noves tècniques d’estimulació primerenca en 3D i fomentar els gens de la curiositat i el desenvolupament intel·lectual dels alumnes Kitsune.

A través de les tècniques d'estimulació primerenca del programa Kitsune, els alumnes adquireixen tot un seguit de competències imprescindibles per al seu desenvolupament a través del joc, l'emoció i la motivació.

Desenvolupament de la motivació, l'empatia, la perseverança, etc.

Desenvolupament sensoriomotor, afectiu cognitiu i social.

Els nens aprenen a identificar, expressar i manejar els seus sentiments.

Treball de la psicomotricitat a partir del joc cooperatiu.

Jocs de matemàtiques per al desenvolupament intel·lectual.

Els nens aprenen a identificar, expressar i manejar els seus sentiments.

Aprenentatge a través de jocs i matemàtiques multisensorials.

Facilita la asimilación de los conceptos numericos.

Metodologia de Kitsune Estimulació Primerenca 3D

Les sessions del programa Kitsune estan compostes per diferents blocs d’exercicis:
DISCOVERY: activitats dinàmiques per crear una rutina de classe i familiaritzar-se amb l’estructura.
MAGIC NUMBERS: activitats per desenvolupar el pensament i llenguatge matemàtic,
MOVE AND SENSE: exercicis de desenvolupament personal a través, el moviment i la de les emocions.
Floating Review Template4
  • Muy buenas profesionales. Yo llevó a mis hijos desde unos años Aloha y Kitsune y les encanta, les enseñan cálculo mental de una forma muy divertida. Y lo mejor son los resultados. Recomendable 100... Llegir més
  • Muy buena atencion y buenos profesores que atienden en todo momento a los refuerzos y clases de los niños. La formacion que he realizado ha sido muy interesante y repetire.
  • Muyy profesionales. Tenemos un graduado en el BAT cientifico gracias al profesor David . Ha sabido ayudarlo en todas las materias que se le habían resistido. El apoyo recibido ha sido lo que necesita... Llegir més
  • Tuve la oportunidad de llevar a mi hijo a que siguiera con la metodología de Aloha que la profesora Esther había impartido en su colegio y quedamos encantados. La directora es una gran profesional p... Llegir més