Kitsune Estimulació Primerenca 3D

Kitsune Estimulació Primerenca 3D, és un programa de desenvolupament mental per a nens d’Educació Infantil, on es treballa l’estimulació dels 5 sentits i el desenvolupament del gen de la curiositat a través d’una metodologia en 3D.
Durant les sessions els alumnes treballen la intel·ligència emocional, que els ajuda a identificar i reconèixer les seves emocions i la psicomotricitat que afavoreix el desenvolupament sensoriomotor, cognitiu i social. A través de la manipulació directa d’un material innovador d’Oxford University, els nens Kitsune treballen la intel·ligència lògic-matemàtica, un eix bàsic en el desenvolupament intel·lectual dels nens.
A L’Estudi Reus apostem per la neuroeducació, una nova disciplina que utilitza tècniques basades en la curiositat, els sentiments i les sensacions emotives en el desenvolupament mental i emocional dels nens. Som un centre innovador d’ensenyament i formació, a més de ser l’únic centre autoritzat a la província de Tarragona a poder impartir el programa Kitsune.
Els nostres professors especialitzats estan altament qualificats per treballar amb les noves tècniques d’estimulació primerenca en 3D i fomentar els gens de la curiositat i el desenvolupament intel·lectual dels alumnes Kitsune.

MATEMATIQUES MUNIPULATIVAS

INTELIGENCIA EMOCIONAL

PSICOMOTRICIDAD

A través de les tècniques d'estimulació primerenca del programa Kitsune, els alumnes adquireixen tot un seguit de competències imprescindibles per al seu desenvolupament a través del joc, l'emoció i la motivació.

  • Desenvolupament de la motivació, l'empatia, la perseverança, etc.
  • Desenvolupament sensoriomotor, afectiu cognitiu i social.
  • Els nens aprenen a identificar, expressar i manejar els seus sentiments.
  • Treball de la psicomotricitat a partir del joc cooperatiu.
  • Jocs de matemàtiques per al desenvolupament intel·lectual.
  • Els nens aprenen a identificar, expressar i manejar els seus sentiments.
  • Aprenentatge a través de jocs i matemàtiques multisensorials.
  • Facilita la asimilación de los conceptos numericos.

Metodologia de Kitsune Estimulació Primerenca 3D

Les sessions del programa Kitsune estan compostes per diferents blocs d'exercicis: DISCOVERY: activitats dinàmiques per crear una rutina de classe i familiaritzar-se amb l'estructura. MAGIC NUMBERS: activitats per desenvolupar el pensament i llenguatge matemàtic, MOVE AND SENSE: exercicis de desenvolupament personal a través, el moviment i la de les emocions.
Telèfon: 977.34.61.49
Email: info@lestudireus.com
43201 Reus
Dr. Robert, 24