Missió de calculokinesi 2017- antics campionats

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

MISSIÓ DE CALCULOKINESI 2017- antics campionats de càlcul.

Durant aquest curs,les classes d’ALOHA han fet un canvi, gràcies a la introducció de la GAMIFICACIÓ a les aules.

Els nostres alumnes s’han convertit en superajudants dels nostres herois JOHN Neuron i la REBEKA Eureka ajudant-los a superar reptes de lògica, concentració, orientació, escolta activa i càlcul per vèncer les trapelleries dels nostres malvats.

D’aquesta manera, els nens i nenes entrenen els seus superpoders, a la vegada que els seus medidors s’omplen de gomets i carreguen els poders.

En l’última missió, els superajudants han hagut de demostrar la seva habilitat amb l’àbac, tant físic com mental, realitzat totes les operacions possibles en 5 minuts i d’aquesta manera provocar una Espiral calculokinèsica que ha desencadenat una gran tempesta perquè la pluja, el fred i la neu provoquessin la baixada de temperatures, mentre que els huracans i els tornados allunyaven l’estrella que estava provocant temperatures de més de 50 C a la galàxia BRAINTRIX.

Encara que en aquesta missió s’avaluï la rapidesa i la precisió, l’objectiu final és que els alumnes s’esforcin per arribar a la superació personal.

Molt més enllà del resultat obtingut a la missió, la constància, l’esforç, l’acceptació de les diferències individuals… són valors promoguts a les classes d’ALOHA des del primer dia de classe.

D’aquesta manera tots els participants tenen un diploma que certifica que ha participat amb èxit a la Missió de Calculokinesi, ajudant a restablir la temperatura a la galàxia BRAINTRIX i els més ràpids en càlcul han estat reconeguts com a CAMPIONS de càlcul de Tarragona en la seva categoria i edat.

Volem felicitar a tots els nens  per a fer fet tan bona feina i als campions de càlcul 2017.