Taller: Vull ser youtuber !!!!!

Et diuen alguna cosa els noms delrubiusOMG o Vegetta777? Si tens fills adolescents segur que saps de qui estem parlant. Són els nous ídols i referents dels nostres fills, més d’un @ vol ser Youtuber de professió.

Els YouTubers d’èxit tenen una sèrie d’habilitats que podem potenciar per als nostres fills.

T’estàs preguntat de quines habilitats estem parlant?

Les seves habilitats de comunicació oral: són capaços d’identificar a la seva audiència, parlar el seu llenguatge, enganxar i mantenir el seu interès. Interessant, no? Perquè aquestes mateixes característiques són les que ha de tenir una bona presentació en públic: el teu missatge ha d’estar clarament definit i delimitat, has de parlar un llenguatge proper al teu audiència, enganxar-los i mantenir-los interessats.

Aspectes importants en qualsevol presentació escolar o entrevista de feina.

METODOLOGIA:

Els adolescents necessiten veure la necessitat pràctica de les coses per la qual cosa en aquest taller els teus fills podran:

  • Fer el seu propi vídeo a l’estil Youtuber
  • Treballar abans el seu missatge, el llenguatge verbal i no verbal, l’espontaneïtat, la capacitat d’improvisació i molta, molta creativitat.

 

Utilitzant el seu llenguatge, no creus que mola? Ells es divertiran i nosaltres aconseguirem l’objectiu de preparar-los pel món educatiu i laboral que els espera, on triomfa la creativitat, el saber super reptes i especialment saber transmetre un missatge correcte i efectiu.

A QUI VA DIRIGIT?

nens que han finalitzat de 6è a 4t Eso

QUAN?

Per facilitar la conciliació amb les vacances hem programat els mateix taller en 2 dates diferents

Taller 1: 2 i 4 de juliol, de 16 a 18 hores.
 
Taller 2: 16 i 18 de julio, de 16 a 18 hores.
PREU :   65€
Inscripcions fins el 15 de juny – 50€