Classes preparatòries PET, Advanced i Proficiency

Anglès per a nens, nenes i adolescents

Preparació d'examens oficials d'anglès

Posem al teu abast una àmplia gamma de cursos i classes d’anglès perquè considerem que avui dia parlar i escriure anglès és una destresa bàsica i necessària, tant per a la nostra activitat laboral com per a la nostra vida rutinària.

Grups reduïts, seguiment personalitzat i els millors materials didàctics per garantir la teva satisfacció com a alumne. Una metodologia amb la qual obtindràs els millors resultats a les proves d’anglès de Cambridge English.

Classes intensives d’speaking, writing i listening

Professors d’anglès nadius i amb experiència

Preparació per exàmens oficials d’anglès de Cambridge


A L'estudi Reus es poden preparar els exàmens de major reconeixement internacional en llengua anglesa: Pet, First, Advanced i Proficiency. Són cursos específics on només es treballa el format de l'examen en la seva totalitat. Any rere any presentem amb gran èxit a desenes de candidats.

Certificats B1-B2

Listening

Writing

Speaking.

Prepara't el PET i el First Certificate

L’examen oficial més prestigiós per obtenir el nivell B2 és el Cambridge First Certificate in English.

És el títol que et permetrà demostrar que pots estudiar en anglès en institucions educatives amb el nivell corresponent, treballar en un entorn internacional on es faci servir l’anglès i estar capacitat per viure en un país de parla anglesa amb la necessària fluïdesa en la teva comunicació.