Classes preparatòries PET, Advanced i Proficiency

Anglès per a nens, nenes i adolescents

Preparació d'examens oficials d'anglès

Posem al teu abast una àmplia gamma de cursos i classes d’anglès perquè considerem que avui dia parlar i escriure anglès és una destresa bàsica i necessària, tant per a la nostra activitat laboral com per a la nostra vida rutinària.

Grups reduïts, seguiment personalitzat i els millors materials didàctics per garantir la teva satisfacció com a alumne. Una metodologia amb la qual obtindràs els millors resultats a les proves d’anglès de Cambridge English.

Classes intensives d’speaking, writing i listening

Professors d’anglès nadius i amb experiència

Preparació per exàmens oficials d’anglès de Cambridge


A L'estudi Reus es poden preparar els exàmens de major reconeixement internacional en llengua anglesa: Pet, First, Advanced i Proficiency. Són cursos específics on només es treballa el format de l'examen en la seva totalitat. Any rere any presentem amb gran èxit a desenes de candidats.

Certificats B1-B2

Listening

Writing

Speaking.

Prepara't el PET i el First Certificate

L’examen oficial més prestigiós per obtenir el nivell B2 és el Cambridge First Certificate in English.

És el títol que et permetrà demostrar que pots estudiar en anglès en institucions educatives amb el nivell corresponent, treballar en un entorn internacional on es faci servir l’anglès i estar capacitat per viure en un país de parla anglesa amb la necessària fluïdesa en la teva comunicació.

Floating Review Template4
  • Muy buenas profesionales. Yo llevó a mis hijos desde unos años Aloha y Kitsune y les encanta, les enseñan cálculo mental de una forma muy divertida. Y lo mejor son los resultados. Recomendable 100... Llegir més
  • Muy buena atencion y buenos profesores que atienden en todo momento a los refuerzos y clases de los niños. La formacion que he realizado ha sido muy interesante y repetire.
  • Muyy profesionales. Tenemos un graduado en el BAT cientifico gracias al profesor David . Ha sabido ayudarlo en todas las materias que se le habían resistido. El apoyo recibido ha sido lo que necesita... Llegir més
  • Tuve la oportunidad de llevar a mi hijo a que siguiera con la metodología de Aloha que la profesora Esther había impartido en su colegio y quedamos encantados. La directora es una gran profesional p... Llegir més