academia de repàs reus

Qui som

Centre d’ensenyament i formació

Ens agrada ensenyar

Ester, responsable de l'estudi Reus amb el seu àbac

L’estudi, és un centre innovador d’ensenyament i formació, que neix amb la intenció de ser una nova manera de veure la formació no reglada a la nostra ciutat. 

L’estudi no és només una acadèmia, vol anar més enllà d’això. Vol ser un centre s’assessorament pedagògic, un lloc de formació, un espai obert a les entitats i associacions, un centre d’ensenyament per a joves i adults.

Per aquest motiu no només oferim classes de reforç de tots els nivells i assignatures, idiomes, oposicions, nivells de català…, sinó que, paral·lelament organitzem cursos monogràfics com ara tallers de risoteràpia, de maquillatge, cursos de monitors de menjador i transport escolars …. i curs subvencionats presencials, a distància o teleformació.D’altra banda, volem que la nostra relació amb les escoles vagi més enllà del fet de compartir alumnes. Per aquest motiu oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars i, també, cursos dirigits als pares i mestres dels centres. Els nostres docents són professionals de l’ensenyament,  amb àmplia experiència que tenen tots un tret en comú: ens agrada ensenyar.

Tot i amb això, creiem que la millor manera de demostrar-vos la professionalitat del nostre centre és que vingueu a visitar-nos, informar-vos i comprovar que no només som un centre innovador, sinó que tenim els millors professionals i la millor relació qualitat-preu de la ciutat.