Qui som

Centre d'ensenyament i formació

L'Estudi Reus, centre d'ensenyament i formació

L’estudi, és un centre innovador d’ensenyament i formació, que neix amb la intenció de ser una nova manera de veure la formació no reglada a la nostra ciutat.  L’estudi no és només una acadèmia, vol anar més enllà d’això. Vol ser un centre s’assessorament pedagògic, un lloc de formació, un espai obert a les entitats i associacions, un centre d’ensenyament per a joves i adults.

Per aquest motiu no només oferim classes de reforç de tots els nivells i assignatures, idiomes, oposicions, nivells de català…, sinó que, paral·lelament organitzem cursos monogràfics com ara tallers de risoteràpia, de maquillatge, cursos de monitors de menjador i transport escolars …. i curs subvencionats presencials, a distància o teleformació.

D’altra banda, volem que la nostra relació amb les escoles vagi més enllà del fet de compartir alumnes. Per aquest motiu oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars i, també, cursos dirigits als pares i mestres dels centres. Els nostres docents són professionals de l’ensenyament,  amb àmplia experiència que tenen tots un tret en comú: ens agrada ensenyar.

Tot i amb això, creiem que la millor manera de demostrar-vos la professionalitat del nostre centre és que vingueu a visitar-nos, informar-vos i comprovar que no només som un centre innovador, sinó que tenim els millors professionals i la millor relació qualitat-preu de la ciutat.

Floating Review Template4
  • Muy buenas profesionales. Yo llevó a mis hijos desde unos años Aloha y Kitsune y les encanta, les enseñan cálculo mental de una forma muy divertida. Y lo mejor son los resultados. Recomendable 100... Llegir més
  • Muy buena atencion y buenos profesores que atienden en todo momento a los refuerzos y clases de los niños. La formacion que he realizado ha sido muy interesante y repetire.
  • Muyy profesionales. Tenemos un graduado en el BAT cientifico gracias al profesor David . Ha sabido ayudarlo en todas las materias que se le habían resistido. El apoyo recibido ha sido lo que necesita... Llegir més
  • Tuve la oportunidad de llevar a mi hijo a que siguiera con la metodología de Aloha que la profesora Esther había impartido en su colegio y quedamos encantados. La directora es una gran profesional p... Llegir més