El calendari d’advent

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Ja s’albira l’arribada de Nadal, els carrers s’il·luminen, els aparadors de les botigues es guarneixen i es respira ambient nadalenc.

Les tradicions, comencen a despertar un any més dins de les llars: pessebres, arbres i el calendari d’advent.Un calendari d’advent és un calendari de “compte enrere” utilitzat a l’advent per a preparar-se pel Nadal.

L’advent és un període que comença quatre diumenges abans de Nadal i, per tant, pot ser d’extensió variable, ja que si Nadal cau en diumenge, comença el 27 de novembre; i si Nadal és dilluns, comença el 3 de desembre; i hi ha totes les possibilitats intermèdies, segons com caigui el 25 de desembre.

Tradicionalment, al països del nord d’Europa, durant aquests dies d’espera del Nadal, els nens tenen un calendari amb 25 finestretes, per obrir una cada dia, on s’amaguen des de delicioses xocolatines,missatges, petits regals com elements decoratius per guarnir els arbre, figuretes del pessebres, postals nadalenques etc.

Al mercat, trobarem molts i variats calendaris d’advent, però què en penseu de fer-los o crear-los amb els vostres fills?

L’orgull d’haver-los fet ells mateixos i la sorpresa de quines coses trobaran dins cada dia que l’obrin, farà què encara creixi més la màgia del Nadal.

Us deixem unes quantes idees,d’entre moltes que trobaren a internet,  per crear el vostre calendari d’advent