Kitsune programa d’estimulació primerenca

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

,

Aquest estiu descobreix a L’Estudi Reus la generació Kitsune, niñ@s d’educació infantil que tenen els seus 5 sentits molt desperts i han desenvolupat més que ningú el gen de la curiositat. Kitsune és un nou concepte d’educació que es basa en l’estimulació primerenca a través de la manipulació directa d’un material innovador d’Oxford University Press.

El gran avanç de la ciència i les noves tècniques de visualització cerebral ha permès el desenvolupament de noves disciplines d’estimulació de l’òrgan responsable de l’aprenentatge a través de la neurolingüística, neuroeconomía i el neuromàrqueting. Gràcies a aquests nous descobriments, el món de l’educació s’ha pogut obrir un nou camí cap a la neuroeducació aprofitant els avanços científics per optimitzar els processos d’ensenyament i aprenentatge en els nens d’edat primerenca.

Les recerques basades en la neuroeducació demostren que la millor etapa d’aprenentatge, quan el cervell està especialment sensible al moviment, al llenguatge i a les matemàtiques està entre els 2 i 6 anys. Durant aquest temps de “període sensible” tot l’aprenentatge que reben els nens afecta la configuració del cervell, la personalitat i les habilitats que tindran en el futur.

Kitsune neix gràcies a l’increment de la informació disponible sobre el funcionament del nostre cervell, basant-se un en programa d’estimulació primerenca a partir d’una metodologia en 3 dimensions.[trx_title type=”4″]Matemàtiques manipulatives[/trx_title]La intel·ligència lògico matemàtica a través de l’estimulació és un dels pilars més importants del programa Kitsune. Gràcies a les matemàtiques, els alumnes Kitsune aprenen a ser lògics, a raonar de forma ordenada i a preparar la seva ment per al pensament crític i l’abstracció.[trx_title type=”4″]Intel·ligència emocional[/trx_title]Durant les classes de Kitsune, els nens treballen per identificar i reconèixer les seves emocions, adquirint habilitats com el control dels seus impulsos, la autoconsciència, la motivació, la perseverança i l’empatia.[trx_title type=”4″]Psicomotricitat[/trx_title]El programa Kitsune afavoreix el desenvolupament sensoriomotor, afectiu, cognitiu i social. A través del seu cos, els alumnes aprenen a relacionar-se, a descobrir el mitjà i a integrar-se socialment.A L’Estudi Reus som conscients de la importància del desenvolupament intel·lectual en els nens d’educació infantil, per tant, al nostre centre de Reus, hem importat el programa Kitsune com a activitat extraescolar. Basant-nos en la metodologia original del programa, impartim les classes en una sessió setmanal i en diferents blocs d’exercicis.

  • DISCOVERY: dinàmiques i activitats per crear una rutina de classe i familiaritzar-se amb l’estructura.
  • MAGIC NUMBERS: activitats per desenvolupar el pensament i llenguatge matemàtic, a través de la manipulació directa amb un material multisensorial.
  • MOVE AND SENSE: exercicis de desenvolupament personal a través de les emocions, el moviment i la cooperació.

Si aquest estiu vols que els teus nens despertin els seus 5 sentits i que formin part de la generació Kitsune , no dubti a contactar amb l’equip de L’Estudi Reus. Estarem encantats d’atendre’ls ja sigui al nostre centre de Reus, calleDr. Robert , 24, Reus , via correu electrònic, telèfon o WhatsApp.[trx_button link=”https://lestudireus.com/kitsune-estimulacio-primerenca-3d/” target=”blank”]Información programa Kitsune [/trx_button]