MÚSICA PER NADONS I INFANTS

La música té diversos beneficis en el desenvolupament dels nens perquè afavoreixen la seva capacitat de concentració i aprenentatge, estimula la seva memòria, el raonament i els ajuda a desenvolupar emocions i sentiments. A través de la música es produeixen canvis fisiològicament que ajuden a estimular la seva intel·ligència emocional. Aprenen a interpretar millor els sons i les paraules millorant el seu rendiment escolar a llarg termini.

Diversos estudis demostren que escoltar música clàssica a partir d’una edat primerenca produeix canvis de conducta, afectivitat i augmenta el contingut de calci i dopamina en el nostre cervell.
Des de L´Estudi Reus oferim aquesta activitat familiar pensada per potenciar el desenvolupament dels petits mitjançant la música.

[ultimate_modal btn_size=”md” btn_bg_color=”#21c0fc” btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”left” btn_text=”Reserva ara la teva plaça!” overlay_bg_color=”#21c0fc”]    Protecció de dades personals
    Utilitzarem les seves dades per respondre consultes i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat.

    [/ultimate_modal]