ALOHA MESSENGER-l’app per entrenar les neurones

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Sabíeu que el programa ALOHA és contínuament revisat i actualitzat per un departament d’especialistes formats per psicòlegs, psicopedagogs, pedagogs, mestres i  tots els superentrenadors que coneixem als nostres superajudants , per oferir la millor experiència i formació als alumnes ALOHA?

Al mes d’abril, tots els coordinadors, delegats i equip d’especialistes ALOHA ens vàrem reunir a Madrid, per seguir treballant en les noves innovacions per tal de motivar i millorar l’experiència ALOHA.

Després de 2 dies de treball intens, una pluja d’idees extensa, va nèixer la gran aventura de l’estiu:

ALOHA MESSENGER  

 

El John Neuron i la Rebeca Eureka, durant aquest curshan tingut l’ajuda inestimable de tots els superajudants ALOHA per poder superar totes les entremaliadures dels malvats.

Gràcies a la gamificació, mitjançant jocs intel·ligents, reptes i missions, a les classes aloha, hem treballat la memòria visual, la concentració, l’atenció, el treball en equip, l’orientació i la creativitat.

Durant tot el curs, els professors hem estat els encarregats de passar tots els missatges del John i la Rebeca, però arriba l’estiu i les classes aloha també marxen de vacances, com podíem fer perquè els alumnes poguessin seguir jugant i entrenant les neurones?Vivim al segle XXI i tenim les tecnologies al nostre abast, els nens i nenes estan molt familiaritzats amb els mòbils, les tablets i les apps, quina millor manera que aprofitar-les de forma lúdica i educativa?

Així és va crear ALOHA MESSENGER.[trx_title type=”4″ color=”#1e73be”]PER QUÈ UTILITZAR ALOHA MESSENGER?[/trx_title]

  • És una app educativa on en forma de joc es treballen les habilitats bàsiques que ajuden als nens a progressar en el seu desenvolupament cognitiu com atenció, concentració, lògica, creativitat, orientació en forma de joc i amb instruments atractius per a ells com els mòbils, les tablets o els ordinadors.
  • Podeu passar estones divertides amb els vostres fills resolent les activitats conjuntament.
  • El fet que els nostres personatges els demanin ajuda per resoldre problemes amb els malvats, fa que els més petits s’involucrin en les activitats, ja que els fa sentir necessaris, millora la seva autoestima i augmenta la responsabilitat i les ganes d’ajudar-los.
  • Els vostres fills poden convidar als seus millors amics, encara que no siguin alumnes aloha a descobrir l’app. Això farà que se sentin importants, són els encarregats de convèncer i fer descobrir als personatges i els jocs aloha.
  • Tota feina ben feta, té recompensa i en aquest cas premis, en forma material ( xapes i/o rellotge) i gomets pel supermedidor

Si ets alumne aloha, esperem que ja gaudeixis de la diversió d’aloha messenger i que siguis un gran ambaixador convidant als teus amics i amigues.

 

Si encara no ets alumne aloha, i no pots esperar a començar a entrenar les teves neurones , envia’ns un mail a coordinacio.tarragona@alohaspain.com  i demana’ns el codi per poder accedir-hi i començar a jugar.Gràcies a la nostra il·lusió, ganes de treballar i millorar ALOHA és l’únic programa de desenvolupament mental aval per la SEP ( Societat Pedagògica Espanyola) i un reconeixement  ISO 9001:2008 que ha confirmat la qualitat del sistema de formació de professors i formadors del nostre programa.