Cercadors d’internet segurs per a infants

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Actualment, la tecnologia és un dels grans atractius per als més petits de la casa i cada vegada ens connecten a internet més joves.

Segons les dades de L’Institut Nacional d’Estadística  un 93,6% dels nens i nenes d’entre 10 i 15 anys es connecten diàriament a la xarxa. El fet que amb un sol clic puguin obrir una gran finestra per buscar allò que desitgen saber, internet és converteix en un gran atractiu per a ells, però a la vegada en un important perill ja que no podem saber  si les finestres que s’obriran són adequades a les seves edats.

 

Kiddle  és un cercador molt visual  i atractiu per als infants  que compta amb un filtre de paraules malsonants i d’imatges no apropiades a l’edat dels nens. 

Kiddle permet la búsqueda d’informació a les webs amb continguts apropiats i comprensibles als infants, imatges, notícies i vídeos.

Té una presentació en miniatures i lletra més gran que facilita als nens i nenes l’elecció d’allò que estan buscant d’una forma molt visual.

A més a més , per privacitat no registra cap dada personal i les cerques queden eliminades cada 24h.Bunis  és un buscador pensant per a nens de 6 a 9 anys que a més a més consta d’un panell de control parental que facilitarà als pares saber exactament quines són les pàgines o els continguts que estan intentant localitzar els seus fills i filles i les pàgines que han estat bloquejades pel buscador. 

Totes les accions de cerca, passen 4 filtres de seguretat per evitar d’aquesta forma paraules, imatges o vídeos no aptes per aquestes edats.Zoodles  és un navegador web que ha estat dissenyat exclusivament per ser utilitzat per als infants i que inclou  jocs i activitats educatives. 

Malgrat que únicament es troba en anglès, és força intuïtiu i fàcil de fer servir.

Té una part del programa gratuït, però si vols tenir accés a moltes més activitats i jocs hauràs de registrar-te al mode de pagament.Kido’z  pensat per als més petits i creat d’una forma molt intuïtiva i visual tenint en compte el temari de primària. 

Està dividit en 3 apartats  jocs, web i vídeos .

Funciona en tauleta i mòbil, així doncs podràs crear  tot un panell de jocs i videos educatius sense perill que accedeixin a pàgines conflictives.