COMUNICACIÓ PARES I FILLS

La rutina del dia a dia ens fan oblidar de la importància d’una bona comunicació amb els nostres fills. És una habilitat i un hàbit important que cal cuidar per tal d’afavorir una relació fluïda i positiva.
La comunicació entre pares i fills a més de ser molt important en tots els aspectes familiars i educatius és fonamental en el desenvolupament social i afectiu dels nens a llarg termini.

A través de la comunicació, els pares enforteixen el vincle patern-filial, es millora la inclinació familiar, a més de generar confiança mútua.
Gaudirem d’una activitat conjunta on es practicaran els principals aspectes a tenir en compte en la comunicació entre pares i fills.

[ultimate_modal btn_size=”md” btn_bg_color=”#21c0fc” btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”left” btn_text=”Reserva ara la teva plaça!” overlay_bg_color=”#21c0fc”]    Protecció de dades personals
    Utilitzarem les seves dades per respondre consultes i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat.

    [/ultimate_modal]