Gràcies 2017 – Benvingut 2018

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

31 de desembre del 2017, últim dia de l’any, dia per fer balanç  i donar les GRÀCIES a totes les persones que formen part dels records d’aquest any que avui acaba.

Els 365 dies del 2017 han estat viscuts com una muntanya russa d’emocions amb molts instants meravellosos, amb rialles,  llàgrimes, feina, reptes, il·lusions, records, molt bona companyia i moltes fotografies mentals per l’àlbum que avui tancarem i  del quals en sou tots protagonistes perquè sense vosaltres res hauria estat possible.

Així doncs, com diu el refrany és de “ben nascut ser agraït”  toca donar les gràcies a tots els que formeu part de tots els meus records de l’any que avui acaba.

  • A tot l’equip docent,  a totes les professores amb qui porto anys treballant mà a mà, a les qui aquest setembre vareu iniciar nous projectes i aventures ( sabeu que em fa una miqueta de ràbia però que sempre us he desitjat el millor), a les professores noves que aquest any han entrat a la nostra petita família, a les que heu tornat després d’un temps d’estar fora i a les que fa anys que vareu formar part del nostre equip i amb qui encara mantinc el contacte i m’alegro de que tot els vagi genial .

 

  • A totes les famílies, que confieu en nosaltres per formar part de l’aprenentatge i el creixement dels vostres fills. A totes les famílies que ens recomaneu, a les que ens truqueu per felicitar-nos i a les que ens feu saber allò que no us agrada i així podem millorar.

 

  • A tots els nostres alumnes qui dia rere dia omplen les classes amb les seves rialles, ens confien les seves confidències, les seves il·lusions, amb qui busquem reptes, saltem obstacles i creixem junts. A tots aquells que ens ensenyeu a afrontar les dificultats i ens doneu lliçons de vida.

 

  •  A tots els nostres col·laboradors qui han omplert L’ESTUDI amb tallers innovadors i motivadors on els alumnes han après moltes coses noves a la vegada que a les seves cares s’il·luminàvem  d’emoció al descobrir la robòtica, la ciència, la cuina, l’origami, els jocs i moltes més activitats.

 

  • A les AMPES i escoles que ens han permès impartir les nostres extraescolars a les seves escoles i formar part del creixement dels seus alumnes.

 

  • Als nous projectes que el 2017 ens ha permès iniciar  i amb els que seguim progressant i introduint millores per fer-los encara millor.

 

Avui tanquem l’àlbum de fotos del 2017 i  comencem el llibre del 2018, avui en blanc, amb la intenció d’omplir-lo amb noves experiències, nous protagonistes, nous reptes, però mai oblidant-los del qui ja esteu i en formeu part.