Les apps en l’aprenentatge

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Les noves tecnologies tenen el do de captivar l’atenció dels petits i no tan petits i com tots sabem ” ells neixen amb la tecnologia sota el braç”.

Així doncs, per què no aprofitar aquesta màgia per fer que l’aprenentatge sigui més lúdic i efectiu?

Les apps educatives ens faciliten molt aquesta feina, ja que posen a la disposició del món educatiu la tecnologia i realment en podem trobar per a totes les edats i per a qualsevol camp d’aprenentatge.[trx_title type=”4″ color=”#1e73be”]AVANTATGES DE LES APPS EDUCATIVES[/trx_title]Com a centre educatiu, en som usuaris i hem pogut comprovar com els nens i nenes canvien la seva actitud davant l’aprenentatge, ja que per a ells és més un joc que una activitat d’estudi.

Gràcies a les apps :

  • Ajuden a l’aprenentatge des d’un context diferent, ja sigui dins de l’aula o bé fora on les dificultats d’espai i temps no afecten a l’aprenentatge.
  • Els nens i nenes des de ben petits estan familiaritzats amb les tauletes i els telèfons mòbils, uns aparells que estan contínuament demanant, així doncs la part de la MOTIVACIÓ ja la tenim guanyada.
  • Les apps educatives estan sempre dissenyades amb un important component lúdic i atractiu ple de colors, imatges i activitats basades en el joc . 
  • L’assoliment dels diferents objectius d’aprenentatge, sempre tenen recompensa en forma de medalles, punts, personatges ….
  • Al tractar-se de programes multimèdia, els videos, les cançons, sons, dibuixos etc aconsegueixen mantenir l’atenció durant més estona.
  • Moltes vegades, es poden connectar en línia i d’aquesta forma aconsegueixen un treball cooperatiu, ajudant-los a dividir la feina, a respectar torns, a estar atents, a sentir-se importants.
  • Els ajuda a millorar la seva autoestima i a millorar la seva autoexigència, sense haver-se de comparar amb cap company, sinó simplement fer una millor puntuació que el dia anterior.

Actualment al mercat podem trobar apps per a totes les edats i per a qualsevol aprenentatge, simplement cal buscar per l’store del nostre mòbil i en trobarem de gratuïtes i altres pagant.

Tot i així us facilitem 2 links amb apps per infantil i per primària.

Apps educació infantil

apps educació primària