MINDFULNESS-aprèn a gestionar les teves emocions

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

El Mindfulness o atenció plena és una qualitat humana d’estar presents amb la nostra experiència immediata amb una actitud de curiositat, apertura i acceptació, sense judicis. I tot i que la atenció plena forma part de la nostra estructura psicològica, com no l’entrenem ni la potenciem,  en la majoria de persones esta present de forma intermitent o superficial.

Entrenant l’atenció plena aconseguirem una major connexió amb el nostre interior i amb tot el que ens envolta, donant-nos més opcions de respondre satisfactòriament en els nostres desafiaments diaris.

La investigació científica i la experiència de moltes persones confirma que la pràctica d’aquesta capacitat d’estar presents ens facilita una major consciència del nostre cos, dels nostres pensaments i emocions.

Aquest curs esta basat amb el programa MBCT, que és un mètode que integra la intervenció de Mindfulness i la Teràpia Cognitiva. Ens facilitarà eines d’exploració interna, estratègies adaptatives i recursos pràctics per gestionar els desafiaments de la nostra vida personal i professional.

 

BENEFICIS:

Els efectes de la aplicació de la consciència plena ha estat demostrada científicament, i sabem que la pràctica del Mindfulness incideix positivament en la nostra salut física i mental.

Ens ajudarà a:

  • Gestionar les situacions estressants més satisfactòriament amb la conseqüent millora del sistema immunològic
  • Millorar la auto-regulació emocional, adquirint més capacitat de identificar les nostres reaccions emocionals
  • Respondre en lloc de reaccionar davant les situacions que ens generen tensió, poden reconèixer les nostres emocions, pensaments i sensacions
  • Aprendre a relaxar el nostre cos i la nostre ment, amb tècniques de meditació i exercicis corporals
  • Millorar la nostra capacitat d’atenció i concentració
  • Desenvolupar la intel·ligència emocional, afavorint la relació amb els altres i tu mateix

METODOLOGIA:

El entrenament es desenvoluparà en 8 sessions setmanals de 2 hores més un dia de pràctica intensiva.

En cada sessió tractarem un tema relacionat amb la millora del funcionament humà i practicarem exercicis que sustentin les temàtiques presentades. És un entrenament d’aprenentatge experiencial progressiu, on la persona va adquirint habilitats per millorar la seva qualitat de vida, tan en la seva pràctica a les sessions com el seu compromís de practicar a casa entre sessions.

INDICAT PER?   Totes aquelles persones que tinguin interès en millorar la seva qualitat de vida, entrenant tècniques que els permet gestionar l’estrès, aconseguir més relaxació física i tranquil·litat mental, o millorar el seu benestar en general.

També és un espai per aquelles persones que volen iniciar un procés d’autoconeixement personal: aprenent connectar amb les seves emocions i a gestionar-les més satisfactòriament.

QUAN?   2,5,9,12,16,19, 23 i 25 de juliol  de 18 a 20.30h

IMPATEIX:    COIA BORRÀS

PREUS :    250€ – inscripcions fins al 31 de maig

                    275€ – de l’ 1 al 15 de juny

                    295€ –del 16 a l’ 1 de juliol

  • Les inscripcions fetes fins al 15 de juny han de deixar una paga i senyal del 40% de l’import i pagar el 60% la setmana abans de l’inici del curs