El pas de primària a ESO

El pas a secundària és una situació que preocupa a la majoria de famílies, a banda dels propis nois i noies que han de viure aquesta experiència. És un moment de trànsit important, on sorgeixen pors i preocupacions a vegades innecessàries.

Es tracta d’una nova etapa amb diversos canvis objectius: els fills passen a un altre centre educatiu diferent, on hauran de conviure amb altres nois i noies i, la majoria, més grans que ells. A més, tindran més hores de classe, més assignatures, més professors i, probablement, nous companys.

El millor que podem fer els pares és oferir-los un suport incondicional, que tinguin molt clar que poden explicar-nos tot allò què els preocupa i d’aquesta forma els podem oferir els nostres consells i la nostra ajuda.

Recordar-los que les coses noves, sempre espanten però que és un repte que ja han superat molts altres nens i nosaltres no som l’excepció.

Tots aquests canvis, els han viure ells per sí mateixos, no podem fer-ho nosaltres, la nostra funció és estar al seu costat.

L’altre aspecte a tenir en compte és el nivell acadèmica, el fet de tenir un bon nivell acadèmic, els ajuda a fer una bona adaptació a l’institut, ja que els dóna seguretat i ànims per seguir.

Aquest és un dels motius, que des de L’Estudi Reus hem preparat un taller dirigit específicament als nens de 6è que el curs vinent cursarà ESO.

Durant aquest taller, reforcem i repassem els punts bàsics i essencials de les assignatures troncals : català, castellà, anglès i mates. A la vegada treballarem comprensió lectora i tècniques d’estudi.

Les classes es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h i tindran un cost de 95€