relaxacio-bebe-marel-estudi-reus

RELAXACIÓ PARES I FILLS

El ritme de vida que implica combinar treball amb família sovint ens pren temps per gaudir del moment amb tranquil·litat. Això ens porta a una sensació d’estrès constant que afecta a la relació amb els nostres fills. Les tècniques de relaxació milloren la concentració, redueix la hiperactivitat i millora la qualitat de somni dels nostres fills.
La finalitat d’aquest taller d’aprenentatge és que els nens guanyin autoconfiança, aprenen a manejar per si sols certes situacions i enforteix el vincle entre pare i fills.
Aprendre’m tècniques de relaxació senzilles d’aplicar per a tota la família tot gaudint d’una activitat conjunta de pares i fills.

[ultimate_modal btn_size=”md” btn_bg_color=”#21c0fc” btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”left” btn_text=”Reserva ara la teva plaça!” overlay_bg_color=”#21c0fc”]    Protecció de dades personals
    Utilitzarem les seves dades per respondre consultes i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat.

    [/ultimate_modal]