Aprenent des de l’emoció

Activitats extraescolars per educació primària i educació infantil

Les activitats extraescolars representen un temps molt important en l’educació dels nostres infants.

Volem aprofitar les activitats extraescolars i tallers per a què els infants realitzin activitats educatives d’una forma activa i divertida, gaudint d’experiències educatives que també eduquin en valors importants per el creixement dels infants.

Des de L’Estudi us proposem la realització de diversos projectes on els participants realitzaran activitats seguint una metodologia diferent a la que habitualment tenen en l’àmbit escolar.

Robòtica

La robòtica és una activitat que s’ha convertit fa uns anys en l’estrella de les extraescolars.

El motiu? Aporta un gran valor de futur, ja que les noves tecnologies estan avançant molt ràpidament i necessiten ments creatives i preparades per a fer front a nous reptes professionals.

L’activitat desenvoluparà diversos camps de l’enginyeria per tal que tothom pugui trobar la temàtica que més el motiva a inventar!

Extraescolar de robótica

Horaris

 • Dilluns de 17.30 a 19h ( alumnes de 1r a 4t primària)
 • NOVETAT !!! DIJOUS DE 17,30 A 18,30 (I4/I5)
 • Divendres de 17.30 a 19h ( alumnes 5è a 2n ESO)

Preu

 • 15€ inscripció
 • 40€ /mensualitat

Kitsune

Kitsune és un programa d’estimulació primerenca dissenyat per a nens d’educació infantil (3 a 5 anys).

Els alumnes de Kitsune aprenen jugant a partir d’una metodologia en 3 dimensions: matemàtiques manipulatives, intel·ligència emocional i psicomotricitat.

Matemàtiques manipulatives

A Kitsune les matemàtiques deixen de ser una cosa abstracta i es transformen en materials que es poden tocar, girar, superposar, unir, separar i, en definitiva, comprendre’s.

Intel· ligència emocional

A través del joc, els alumnes aprenen a identificar i a reconèixer les seves emocions i desenvolupen habilitats tan importants com el control d’impulsos, l’autoconsciència, la motivació, la perseverança, l’empatia…

Psicomotricitat

Les classes de Kitsune inclouen treballs manuals, jocs d’equilibri, exercicis de motricitat… cosa que afavoreix el desenvolupament sensorial, motor, afectiu, cognitiu i social dels nens.

Durant les sessions els alumnes treballen la intel·ligència emocional, que els ajuda a identificar i reconèixer les seves emocions i la psicomotricitat que afavoreix el desenvolupament sensoriomotor, cognitiu i social.

A través de la manipulació directa d’un material innovador d’Oxford University, els nens Kitsune treballen la intel·ligència lògic-matemàtica, un eix bàsic en el desenvolupament intel·lectual dels nens.

Horaris

 • Dimecres de 17.30 a 18.30h ( alumnes P4/P5)

Preu

 • 25€ inscripció
 • 28€/mensualitat

Aloha

Els alumnes aprenen a calcular amb l’àbac com si fos un joc de fitxes divertit.

Jocs d’intel· ligència

Totes les sessions inclouen activitats divertides orientades a millorar la capacitat de concentració dels alumnes i a desenvolupar habilitats tan importants com la memòria fotogràfica, l’orientació espacial, la creativitat, la capacitat d’escoltar…

Reptes mentals

El pensament lògic i la capacitat d’anàlisi són altres dels protagonistes d’ALOHA. Per això, a totes les sessions proposem reptes mentals divertits als nostres alumnes.

Amb el temps, deixen d’utilitzar l’àbac físic i comencen a calcular de manera mental. Com ho fan? Imaginant les fitxes al cap.

Horaris

 • Dilluns o dimecres de 17.30 a 19.30h – (2h setmanals)
 • NOVETAT!!!! Dilluns o dimecres de 17.30 a 18.30h – (1h setmanal)

Preu

 • 40€ inscripció
 • 30€ / mes (1h/setmanal)
 • 58€/mes ( 2h/setmanal)

Braingames- reptes i enigmes

El joc té un gran poder de motivació i impulsa l’aprenentatge dels més petits. Posar als infants davant d’un repte a resoldre, desperta el seu interès i ganes d’aprendre.

Resoldrem enigmes matemàtiques, raonament lògic, orientació, comptensió lectora… Aprendre jugant és possible.

Horaris

 • Dimarts de 17,30 a 18,30 h ( alumnes cicle mitjà i superior)

Preu

 • 15€ inscripció
 • 35€ /mes