Aloha Mental Arithmetic

Aloha amb l'estudi Reus

Aloha Mental Arithmetic

Aloha Mental Arithmetic és un programa de desenvolupament mental que utilitza l’àbac i el càlcul mental per aconseguir que els nens d’entre 5 i 13 anys desenvolupin al màxim la seva intel·ligència. D’aquesta manera es perfecciona la memòria, la creativitat, l’atenció i la concentració, però també aspectes no verbals de la comunicació, o la intuïció. A l’entrenar aquestes habilitats els nens milloren en totes les assignatures, especialment en matemàtiques, però també en els altres aspectes de la seva vida. Després dels sis primers mesos de classe aquesta millora comença a ser visible a nivell escolar.

A Reus , L’Estudi, és l’únic centre autoritzat a la província de Tarragona per a poder impartir el programa Aloha. Els nostres professor han seguit una formació específica i dirigida a aprendre a utilitzar l’ àbac i aplicar totes les activitats, sempre revisades per un equip de psicopedagogs, per activar les parts dretes del cervell i posar en marxa les ” caixetes” de la concentració, atenció, habilitats analítiques etc.

També podeu preguntar a la vostra escola, si es realitzarà Aloha com activitat extraescolar. 

La clau és aprendre jugant i motivant

L’àbac com a eina de càlcul mil·lenària

Programa per a nens i nenes entre 5 i 13 anys

La concentració, la imaginació, la creativitat, la memòria fotogràfica, l’orientació, la intuïció formen part d’aquest 6è sentit i totes elles es poden entrenar i potenciar amb activitats lúdiques i dinàmiques i amb l’ajuda de l’ àbac com amic de les neurones.

Té una inversió inicial de 40€ en concepte de matrícula que inclou: una motxilla, l’àbac, llapis, maquineta, una samarreta, colors pels tiny i els llibres necessaris ( en la primera entrega s’entreguen 3 o 4 llibres).

La renovació anual és de 10€.

Després tenim una mensualitat de 58€/MES.

Els alumnes d'Aloha Mental Arithmetic milloren a totes les assignatures, però els beneficis del programa s'estenen a tots els àmbits de la seva vida. Hi ha una major velocitat i precisió per part del petit en la realització d'operacions aritmètiques.

S'incrementa la capacitat de concentració i atenció.

Millora l'escriptura, la lectura i la capacitat d'aprenentatge.

Augmenta la creativitat i la capacitat de visualització.

Millora la capacitat d'escolta i observació.

Es potencia la memòria fotogràfica i l'orientació espacial.

Milloren les capacitats comunicatives.

S'adquireixen habilitats analítiques.

Es reforça l'autoconfiança.

Apunta't ara al programa Aloha Mental Arithmetic

Les classes són amenes i divertides amb jocs i activitats totes dirigides a objectius concrets i específics.

Es fa servir l’ÀBAC com a instrument que ens ajuda a aconseguir els nostres objectius d’una manera divertida i molt fàcil de fer servir juntament amb altres materials .

La metodologia està adaptada a l’eda dels alumnes i per aquest motiu tenim els materials preparats per cada nivell. TINY (nens i nenes de 5 a 8 anys ) i KIDS ( nens de 8 anys que estudien 3r primària fins 13 anys).