10 beneficis de fer robòtica i tècnologia durant la infància.

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

La robòtica és una activitat que s’ha convertit fa uns anys en l’estrella de les extraescolars.

El motiu? Aporta un gran valor de futur, ja que les noves tecnologies estan avançant molt ràpidament i necessiten ments creatives i preparades per a fer front a nous reptes professionals.

1. Aprendrà el valor de l’esforç – l’esforç, la dedicació i la paciència són  importants per a conseguir resultats.

2. Treballarà en equip – formar part d’un equip implica dialogar, plantejar opcions i idees, prendre decissions, acceptar i respectar diferents punts de vista.

3. Desenvoluparà el pensament lògic i l’esperit crític- Durant les classes estaran contínuament buscant respostes i solucions a reptes plantejats i hauran de trobar respostes coherents i reals.

4. Gestionarà el temps – els reptes han de ser solucionats en un temps límit ( l’hora de classe) així doncs no s’hi val distreure’s, hem de gestionar el temps i potenciar la concentració i l’atenció.

5. Potenciarà la capacitat per resoldre problemes- Poc a poc aprendran a fragmentar els problemes, a veure’ls com a reptes, a buscar solucions des de fora , a analitzar les solucions i de manera més freda. Els ajudarà a crèixer en autoestima i autonomia i especialment a no rendir-se.

6. Desenvoluparà la creativitat- moltes vegades les respostes necessiten imaginació, no es poden quedar únicament en allò que veuen o conèixen, han de buscar solucions creatives i imaginatives.

7. Aprendran a tenir objectius-  facilitant d’aquesta forma la motivació per aprendre.

8. Descobriran la ciència i la tecnologia-  com una cosa lúdica i no pas com un esforç.

9. És una inversió pel futur- ja que els obrirà un gran ventall de possibilitats laborals.

10. Fer robòtica és gairebé tan imprescindible com fer anglès-.

Per  tots aquest motius i perquè seguim apostant per l’aprenentatge com a joc,  amb col·laboració amb PETITS ENGINYERS, ofertem una activitat extraescolar de robòtica, ciència i tecnologia  per a nens i nens  d’infantil, primària  i ESO on els participants estaran en contacte amb les noves tecnologies i el raonament i la diversió.

L’activitat desenvoluparà diversos camps de l’enginyeria i la ciència, per tal que tothom pugui trobar la temàtica que més el motiva a inventar!.

No perdis l’oportunitat d’experimentar tu mateix com funciona el món: veure’m des de l’àtom fins a les màquines més complexes!