El meu fill necessita un reforç escolar al Nadal?

Publicat el:

– Darrera actualització:

|

Arriben les vacances de Nadal i amb elles és possible que els nostres fills tinguin deures per a casa o que tinguin algun treball de lliurar per a després de cap d’any. En alguns casos arriben amb les notes a casa i en altres els exàmens seran a la tornada de les vacances. Els pares estem tan absorbits pel dia a dia de la nostra feina que és possible que ens produeixi una sensació d’estranyesa veure a les nostres fills “no fer res” mentre potser nosaltres hem d’anar a treballar. És natural que ens preocupem per la manera en què els nens utilitzen el seu temps lliure.

¿Hem de deixar-los jugar i sortir amb els amics? ¿Només si han tret bones notes? O potser hauríem d’aprofitar aquests dies lliures perquè es posin al dia de tot el que no han après durant el trimestre i apuntar-los a algun repàs o reforç escolar? En qualsevol dels casos ningú coneix els seus fills millor que un pare. I pot ser una bona idea deixar-se guiar pel sentit comú o consultar a un professional.

A l’Estudi Reus pensem que hi ha temps per a tot. El cervell és una màquina infalible que necessita descansar per agafar forces per a la tornada a l’escola … però no és recomanable parar completament. Amb més o menys èxit, els nostres petits han fet un esforç considerable en el col·legi i pot ser una bona idea saber premiar-. I el Nadal poden ser un moment perfecte per fer activitats en família i aprendre junts sense necessitat que els més petits tinguin la sensació d’estar en un centre de repàs escolar o fent reforç de matemàtiques o llengua.

Al nostre centre us oferim moltes activitats per treballar la lògica i desenvolupar les habilitats mentals. Jugar amb l’àbac o realitzar tallers de robòtica i ciència educativa són activitats originals que permeten combinar estudi i diversió.

Periòdicament organitzem xerrades per a pares on atenem aquesta i altres dubtes. A l’Estudi Reus som un equip de professionals que t’ajudarem a millorar el rendiment escolar dels teus fills amb un bon repàs o reforç, tot i que també amb altres tipus d’activitats. Us animem a tots a que vingueu a conèixer-nos en les nostres instal·lacions de Reus o posar-se en contacte per les vies habituals.